Topsælgere

Mit navn er Astrid Vibe Skovgaard og jeg er international militaryrytter. Jeg har redet hele mit liv, og er opvokset på en lille gård på Bornholm. Jeg er juniorrytter og rider sammen med min hoppe Prada CCI2** niveau både i Danmark og udlandet. Jeg har haft Prada i 1 år og kvalificerede mig til europamesterskaberne allerede sidste sommer. Jeg deltog ved de nordiske mesterskaber på Vilhelmsborg hvor Prada og jeg vandt juniorrytter/youngrider mesterskabet og den åbne klasse. På samme tid red jeg på landsholdet.

Jeg har tidligere redet på landsholdet med 3 forskellige ponyer, hvor jeg har vundet de nordiske mesterskaber individuelt og på hold samt deltaget ved Europamesterskaberne. Jeg har vundet DRF-mesterskaberne 3 gange på 3 forskellige ponyer. En gang for kat II og to gange for I’er.

Jeg elsker at arbejde med heste og udvikle dem. Lige pt har vi to andre heste udover Prada, som jeg forhåbentlig også skal få gang i og jeg glæder mig!