Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med

Catago - FIR-tech healing bandageunderlag

Fri Fragt
299,00
( 239,20 )
Lager: Kun få stk. tilbage

Bandageunderlagene fra Catago FIR-Tech Healing serien, er ideelle til at give øget velvære, mindske restitutionsperioder samt til at opvarme muskler, sener og led. Kan anvendes både før og efter fold, træning og konkurrence

Bandageunderlagene er med Synthermax Fiberfyld og indermateriale med indvævede keramiske partikler, hvilket giver avanceret dobbeltvirkende effekt.

De er udstyre med velcro, der gør det nemt at bandagere hesten.

Bandageunderlagene sælges i sæt med 2 stk.

FIR-Tech:

Catago FIR-Tech Healing er en terapeutisk serie i høj kvalitet til øget velvære og restitution. Ideel til forebyggelse af skader, lindring af spændte muskler, ømme led samt behandling af gamle og nye skader. FIR-Tech healing bruges også til behandling af heste med led- eller seneproblemer og til ældre heste.

Overfladematerialet med indvævede keramiske partikler samt Synthermax fiberfyld giver FIR-Healing serien den avancerede og dobbeltvirkende effekt som opvarmer muskler, sener og led. Dette gør seriens produkter velegnede til brug før og efter fold, træning og konkurrence.

Det særligt udviklede keramiske materiale omdanner og reflekterer hestens kropsvarme som elektromagnetisk infrarød varmestråling, der trænger ind i vævet og udvider blodkarrene. Varmestrålingen betyder øget blodcirkulation og tilførsel af ilt til vævet, hvormed spændinger, ømheder og inflammationer mindskes, samtidig med at sene- og ledfunktioner forbedres i de områder, hvor FIR-Healing produkterne anvendes.

Kan vaskes uden at virkningen forsvinder.