Topsælgere

Hej mit navn er Karen Toxværd, jeg er 16 år gammel og rider hest.

Jeg er springrytter fra Falster, som starter stævner i hele Danmark, lige pt ligger jeg og rider LC-LB til stævner på min 8 årige dansk varmblod, som hedder BraveHeart. Jeg har haft ham i 2 år til sommer. Jeg har ikke opnået det store med ham endnu, men jeg har opnået klubmesterskab 2019.

Jeg har også en pony, som jeg dog ikke rider længere, da jeg er faldet for pony grænsen, men vi opnåede LA** til stævner. Flere placeringer til C-stævner. Bedste resultat er i en LA** hvor vi red til en stil på 9,2 til Nordvest boxcup. Vi har fået flere placeringer til Sydhavscup 18/19. Blevet klubmester 2019.

Jeg er en rytter som rigtig gerne vil opnå en masse med min ridning, har også sat mig en masse mål fx. Christmas show 2020 og D4 horesshow 2020 og i 2021 vil jeg gerne komme til Scandinavia jumpingtour i Odense. 

Min største drøm er at komme til at ride internationalt.