Topsælgere

Mit navn er

Laura Antonia Larsen

 

Jeg er en af de heldige ryttere, som er en del af Stenholtgaard-teamet. Jeg er 17 år, og bor på Sydsjælland.

Når jeg ikke er at finde i stalden, går jeg på Vordingborg Gymnasium i 1.g.

Jeg har mine heste i Guldborg, på Vilhelmsdal. Jeg har to dejlige heste Little Lucky Tempo S.G 12 år e. Lucky Light DVE og Pollux Hippios 10 år e. Sirius Hippios/Priory Firelight II.

Jeg kan lide, at være afvekslende i træningen af mine heste, og udfordrer mig selv i min ridning. Det er vigtigt for mig at ”holde mine heste glade”. Mine største drømme og passion finder jeg i dressuren. Jeg rider undervisning hos John Hvalsøe Saul, hvor både jeg og hestene trives, udfordres og udvikler os.

Jeg rider LA niveau til stævner i dressur, og 100-105 pt i spring.

Mine mål for 2020 er LA klasser på Tempo i dressur, og LA (120 cm) i spring.

Jeg er faldet for ponygrænsen, men det betyder ikke, at jeg ikke starter Pollux, som er pony, vi har i vinteren 20 ”taget kampen op mod hestene”, en udfordring vi gerne tager imod begge. Ellers står hygge øverst på dagsordenen med Pollux - cordeo, dressur, tur, spring, eller andre ting der gør ham glad. Da det betyder alt for mig han er glad. Pollux og jeg har fulgtes ad i 8 år, siden han var 2 år og jeg 9 år. Pollux er mit et og alt, og for mig er det vigtigste at han er glad, derfor er stævnerne for ham og jeg ikke vores første prioritet.

Som ponyrytter har Pollux og jeg været til en del stævner, og har fremtidige planer om flere stævner. Vores bedste resultat må være til øst dansk mesterskab for NF, hvor vi trods jeg red forkert red en 2. plads hjem.

Håber på engang i den nærmeste fremtid at udvide med en lille dressur stjerne til flokken, da mine drømme er internationalt dressur, og større klasser i spring på Tempo.

I er velkomne følge med på min instagram ”@lauraantonia.l” hvis dette lyster.

Knus