Topsælgere

Mit navn er Mette Brandt, jeg er 25 år gammel og driver til dagligt Brandt Dressage. Jeg er bosat i Haslev sammen med min kæreste, og vores 4 hunde.

Jeg har selv 4 heste, to vallakker på 5-år, den ene har jeg selv avlet, han er efter Iznogood Firfod/Angrib Firfod/Michellino. Den anden har jeg i samarbejde med Johnny og Lone Sørensen, han er efter Millennium/Connery/Summertime. Så har jeg en 12-års hoppe efter Angrib Firfod/Michellino/Chopstick. Hende fik jeg i ridning som 4-års, og derefter købte jeg hende, og lavede så ham 5-årsen. Derefter skulle hun i gang igen, men hun fik desværre en skade. Nu har hun stået stille i 2 1/2 år og vi prøver nu at sætte hende i gang igen. Imens hun har stået stille har jeg lavet endnu et fantastisk føl på hende efter 2X UVM Guldvinder D’Avie, som vi har valgt at beholde, hende har jeg tårnhøje forventninger til.

 

Jeg rider til dagligt 10-12 heste om dagen, på nuværende tidspunkt er jeg hos Stutteri Firfod som rytter, og har en masse dejlige heste under sadlen hver dag. Udover det kører jeg i begrænset omfang ud og underviser. Jeg elsker at videre formidle min egen viden, og erfaringer. Og især se når tingene går op i en højere enhed for mine elever, om end det er til træning eller til stævne.

2020 er mit sidste U25 år, og jeg er så privilegeret at have avlshingsten Herluf Firfod at ride på, så drømmen er helt klart inden året er omme at prøve kræfter på det sværeste niveau - men det er svært og hvor har vi bare mange dygtige ryttere i Danmark at ride imod. Målet for 2020 er at få mine 5-års drenge ud og gå lidt stævner, ride flere gode starter hjem som i 2019, og helt klart at ride lille tur. Og ellers bare at holde hestene glade og sunde.

I kan følge med i min hverdag på min Instagram @brandtdressage.