Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med

Pegasus Strygegamache - Rød

599,00
( 479,20 )
Lager: Ikke på lager
Pegasus Equicare har designet en åndbar og høj kvalitets gamashe som er virkelig let at bruge. Efter syv serier af prototyper og ekstreme test kom de frem med dette revolutionere design.

Åndbarhed: Pegasus Airboots er lavet af den bedst tilgængelige neopren. Perforeret for at forbedre åndbarheden. Det ventilerede materiale tillader varme og fugt at fordampe. Formidabel ved benskader - beskytter samtidig med at benet heler.

Beskyttelse: 10 mm neopren beskyttelse på uvendig side i en smart overlapning - yderligere styrket med bredt velcro bånd der holder hele gamashen på plads midt på benet. Gamashen har derudover et dobbelt syet skind velcrobånd der går ned om koden som på en traditionel gamashe. Gamashen bliver hvor den skal også i våd tilstand, hvilket går den meget interessant for tur- og langdistanceryttere.

Design: Elegante, klassiske linier. lækkert ultrasuede (kunstskin) i kantbånd.

Vedligehold: Pegasus Airboots kan vaskes i maskinen uden at de forandrer sig.

Vores testresultat: En virkelig lækker gamashe der er hurtig at lægge på hestens ben, ved ridning på bane samler den næsten intet skidt i gamashen. Tilpasser sig rigtig godt i koden og hestens ben var stort set tørre efter 45 min. ridning - ingen krøllede og fugtige hår på benet.

Samme resultat vendte en turrytter tilbage med - glider ikke ned selv efter et lang ridt i blandet terræn med vand osv.

Kan bruges på både forben og bagben.

Fås i str. Pony ca 115 - 140 cm

og hest ca 140 - cm

Pakket med 2 gamasher i et sæt.