Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med

400g. Kentucky stable rug black

1.479,95
( 1.183,96 )
Lager: Ikke på lager

Super lækkert stalddækken med 400g. fyld fra Kentucky Horsewear.

Fantastisk lækkert dækken i 3-lags Diamond quilt, der med sin glatte yderside virker smudsafvisende. I super flot anatomisk design der ligger suverænt på alle heste, og forstærket med kunstlæder ved gjordstropper og frontlukning.
Dette dækken er særligt udviklet til heste der får slidt pelsen eller får gnavesår i dækkensæsonen. Indersiden af dækkenet er fremstillet i imiteret kaninpels, der med sine hule fibre holder på hestens kropsvarme og sørger for at hesten ikke bliver kold - samtidig med at fugt trækkes væk fra hesten. Fibrene i den imiterede kaninpels sørger også for at hestens pels ikke sidder fast i syninger og stof, så slid på hårene mindskes betydeligt, og bakterier samler sig ikke så let under dækkenet.
Kraven på dækkenet er et tykt lag af Kentuckys særligt udviklede imiterede lammeskind, der virker trykfordelende og mindsker tryk, og som modvirker friktion og derved mindsker slid på pelsen.
Maskinvaskes på max 30 grader.

Med dobbelt frontlukning,  aftagelige gjordstropper og aftagelig elastisk halestrop med plastikbelægning der gør den nem at holde ren.


Fåes i følgende størrelser:
130 - 140 - 145 - 155 - 160