Forslag til dig
Andre købte også
Passer sammen med

500g. Catago - Endurance

1.199,00
( 959,20 )
135 145 155
Lager: Kun få stk. tilbage

Catago dækken Endurance 500g sort

Mangler du også et lækkert og varmt dækken når minusgraderne virkelig begynder at tage ved? Dette mega lækre dækken fra Catago er med hele 500g fyld, der sørger for at holde din hest lækker varm i hele vintersæsonen.

 

Sprængfyldt med lækre features!

Dette dækken er udover at være mega lækkert varmt for hesten at have på, desuden også sprængfyldt med et hav af andre fede features. Dækkenet er først og fremmest fremstillet med et ydermateriale af 1680D nylon, der er både slidstærkt og godt tæt vævet. Dette giver også dækkenet at vandsøjletryk på 5000 MM og en åndbarhed på 5000 MVP, der giver din hest den bedst mulige komfort!

Alt det, til en SINDSSYG pris!

 

Catago Dækken med hele 500g

Udover at være i afsindig god yderkvalitet, er dækkenet også med en afsindig lækker 500g bomuldsforing, der giver hesten en lækker fornemmelse af varme.

Dækkenet er desuden med den klassiske dobbelte justerbare frontlukning med pistolhager og D-ringe. Det har tapede syninger, gåslids, krydsgjorde under maven og elastiske bagbensstropper. Derudover er det udstyret med en stor haleklap, og er dekoreret med reflekser over hele dækkenet, for at gøre det synligt.

 

Det er muligt at tilkøbe hals til dette dækken

 

Når du vælger den rigtige størrelse på dette dækken

Så er det faktisk bare at vælge den størrelse, som din hest normalt bruger i dækkener. De er nemlig meget normale i deres størrelser.